Selecteer de taal

Image

Chakra's in Coaching en Leiderschap

Live verdiepingsdag in Kapellerput (Heeze)
Datum: woensdag 4 december 2024
Tijd: 09.30 - 17.30 uur (inloop v.a. 09.00 uur)
Duur: 1 dag
Registratiekosten tot 1 november 2024: € 299,-*
Registratiekosten vanaf 1 november 2024: € 369,-*
* excl. BTW, inclusief onbeperkt koffie/thee en een heerlijke lunch

Wil je sparren om helderheid te krijgen of dit programma iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten).

*Als de prijs van het programma je belemmert om deel te nemen, laat het me dan weten, dan vinden we samen een oplossing.

Een wezenlijk begrip van de spirituele en emotionele eigenschappen van het menselijk energiesysteem (ook bekend als het Chakra-systeem) geeft een sterke basis voor het begrijpen van de uitdagingen en krachten van degenen met wie je werkt. Terwijl je misschien nooit rechtstreeks over deze energiekernen praat met degenen met wie je werkt, informeert jouw kennis hierover je (coach)vragen en begrip over hoe je hen op de meest effectieve en transformerende manieren kan ondersteunen.

Werkwijze
In deze verdiepingsdag maak je niet alleen kennis met het menselijke energiesysteem, je beleeft de verschillende energiecentra (chakra’s) ook door middel van ervaringsgerichte oefeningen en muziek. We hanteren de hoofdindeling van de 7 chakra’s, waarbij de focus ligt op de eerste vijf.

De energiecentra geven je een nieuwe, verfrissende en inzichtgevende kijk op het leven, (persoonlijk) leiderschap en coaching.

We eindigen met een heel praktische, energetische en systemische coachoefening waarmee je zelf, na het zien van een demo-coaching, met een andere deelnemer samen aan de slag gaat als coach en coachee (partner-coaching). Deze coachoefening is geheel gebaseerd op het chakra systeem, zonder dat je het over de chakra’s hebt.

Oorsprong
Deze verdiepingsdag kent zijn oorsprong in het basisprogramma ‘Transformational Presence voor Leiders en Coaches’ (TPLC) van Alan Seale en vormde dag 4 van dit programma. 

Trainer

Image
Sander is gecertificeerd Transformational Presence Coach én Program Leader en wordt persoonlijk gementord door grondlegger Alan Seale. Sander heeft een achtergrond als psycholoog, organisatie-adviseur en heeft diverse leidinggevende rollen in zowel profit als non-profit organisatie vervuld. Sinds 2012 is hij zelfstandig gevestigd als coach en opleider van coaches en leiders.

En ná deze Verdiepingsdag?

Wil je ná deze dagen jezelf verder bekwamen in het werken met Transformational Presence? Dan zijn er meerdere vervolgmogelijkheden:

Ga ervoor!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de Verdiepingsdag Chakra's in Coaching en Leiderschap op 4 december 2024. Meld je direct aan! 

Wil je sparren om helderheid te krijgen of deze verdiepingsdag iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

Tweewekelijkse 'Thought for the week' in je mailbox?


Ik geef toestemming aan ShiftsHappen om mij de inspiratiemail toe te sturen.
Ik geeft toestemming aan ShiftsHappen om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in het privacy-statement.