Selecteer de taal

Image

Transformational Presence Leiderschap in Actie

Tijdsduur: 2,5 dag (één middag met aansluitend 2 hele dagen)

Locatie: Online via Zoom

Registratiekosten:
€ 1.095,00 ex BTW*

*Als de prijs van het programma je belemmert om deel te nemen, laat het ons dan weten, dan vinden we samen een oplossing.

Het programma wordt begeleid door Sander van Eekelen

Wil je sparren om helderheid te krijgen of dit programma iets voor je is? Of wil je weten wanneer dit programma weer wordt georganiseerd? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

Ontwikkeling van Bewust Leiderschap passend bij de 21e eeuw
Zit je middenin en/of leid je een belangrijke organisatieverandering? Werk je in een snel veranderende omgeving en word je uitgedaagd zo goed mogelijk te navigeren in complexiteit? En wil je de vaardigheden en leiderschapscapaciteiten ontwikkelen die je in staat stellen te floreren in deze onzekere en onvoorspelbare omstandigheden?

De training Transformational Presence Leiderschap in Actie (TPLA) is een vernieuwend leiderschapsontwikkelingsprogramma (2,5 dag) voor leiders, managers, HR-professionals, ondernemers, beïnvloeders, visionairs, politici, ambtenaren en iedereen die toegewijd is aan het maken van een belangrijk verschil in hun organisaties en de wereld.

We leven in uitdagende, complexe, geweldige en onvoorspelbare tijden – tijden die leiderschap vragen gebaseerd op een nieuwe set van vaardigheden en capaciteiten. De leiders van vandaag moeten in staat zijn ver voorbij de transactionele, analytische en kennis-gebaseerde aanpak te reiken waarin de meesten van ons zijn opgevoed naar een meer intuïtieve aanpak die gebaseerd is op creatieve, in-het-moment-zelf ontdekkende vaardigheden en capaciteiten.

Transformational Presence Leiderschap in Actie geeft je krachtige en tegelijkertijd heel praktische instrumenten en kaders die nodig zijn om te kunnen navigeren in de complexe, snel veranderende en onzekere wereld van vandaag.

Ervaringen

Programma

Het programma is opgebouwd langs de lijnen van 4 moderne archetypen:

 • De Ziener
 • De Verkenner
 • De Co-creator
 • De Ambassadeur

De archetypen vertegenwoordigen eigenschappen, vaardigheden, attributen en capaciteiten die we allemaal kunnen belichamen om ons te helpen transformationele leiders te worden. Het idee is niet dat je jezelf identificeert als een van hen, maar eerder dat je de eigenschappen van allemaal ontwikkelt binnen in jezelf om een transformationele leider en/of coach te zijn.

In dit programma leer je:

 • Hoe je direct naar de kern van wat er gebeurt kunt gaan, de volgende stappen te benoemen en effectief, impactvol en duurzame actie te ondernemen
 • Hoe je contact kunt maken met het grotere plaatje en, tegelijkertijd, kunt werken met alle relevante details
 • Hoe je zowel je intellect als je intuïtie in kunt zetten bij het ontdekken wat er onder de oppervlakte van omstandigheden en uitdagingen gebeurt
 • Hoe je de verborgen boodschappen kunt herkennen die binnen uitdagingen en problemen opgesloten liggen en hoe je daar op de meest effectieve en productieve manieren mee om kunt gaan
 • Hoe je je opstelt als een leider op een zodanige wijze dat je transformatie in anderen, situaties en organisaties aanmoedigt en inspireert
 • Hoe je degenen die je dient effectiever kunt bekrachtigen zodat zij hun grootste potentieel tot bloei kunnen laten komen
 • Hoe je jouw eigen Transformational Presence Leiderschap in elk moment van binnenuit kunt toepassen

De resultaten

Het resultaat is een grotere capaciteit voor:

 • Bewustzijn, begrip, creativiteit en innovatie hetgeen leidt tot meer effectiviteit en duurzaamheid
 • Het navigeren in complexe situaties en omstandigheden
 • Het aangaan van kansen en uitdagingen vanuit een plek van helderheid, rust en vertrouwen
 • In het moment effectief kunnen handelen en werken met wat er ook plaatsvindt in plaats van er tegen te strijden
 • Veerkracht, zowel voor jezelf als voor de mensen in je organisatie

Trainer

Image

Het leiderschapsprogramma Transformational Presence Leiderschap in Actie wordt verzorgd door Sander van Eekelen CTPC. Het TPLA-programma is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker en oprichter van The Center for Transformational Presence. Het programma volgt het script van het originele TPLA-curriculum zoals dat is ontworpen door Alan Seale.

Sander is gecertificeerd Transformational Presence Coach én Program Leader en wordt persoonlijk gementord door grondlegger Alan Seale om dit programma te geven.

En ná deze training?

Wil je ná dit programma jezelf verder bekwamen in Transformational Presence? Dan zijn er verschillende vervolgmogelijkheden:

Ervaringen

“Leidinggeven vanuit jezelf – authenticiteit, aanwezigheid, betrokkenheid in alles wat je doet. Verbonden met jezelf, de ander, de omgeving. Een rijke ervaring en bagage waarmee je het verschil kunt maken”
Elly Derks (59)
Directeur Speciaal Onderwijs

Een goede opbouw, logisch en steeds weer verrassend 😊.
De oefeningen zijn fijn om te doen, echte ‘opladers’, geven veel inzicht”

Ursula de Mol
Interim consultant Content & Social Media

“Verruimend, verdiepend, verhelderend.
Inspirerend om Transformational Presence in een ‘Hollands’ jasje te zien”

Vincent Sark
Playground keeper bij Transformational Playground

“Het is een volledig programma, met een goede opbouw.
Het heeft mij vele inzichten gegeven, veel om te laten bezinken.
Groei, ontwikkeling, flow. Dankbaar!”

Hannie Luijten (48)
Coachende opleider Interpolis

Ga ervoor!

Wil je sparren om helderheid te krijgen of dit programma iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

Tweewekelijkse 'Thought for the week' in je mailbox?


Ik geef toestemming aan ShiftsHappen om mij de inspiratiemail toe te sturen.
Ik geeft toestemming aan ShiftsHappen om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in het privacy-statement.