Selecteer de taal

Image

Mentor Coach Programma*

Periode: 5 maart tot 25 juni 2024
Dinsdagmiddag 13.30 - 16.00 uur (10 bijeenkomsten)
Klik hier voor een volledig overzicht van de data van alle bijeenkomsten
Prijs: € 895,00 ex BTW

*Dit is een vervolgprogramma op Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence / TPLC

Heb je vragen over het programma of wil je even sparren om zeker te weten of dit programma past bij waar je nu staat in je werk en je leven?
Boek dan eenvoudig een Zoom-call van 20 minuten in (gratis). 

Je hebt de Transformational Presence basisopleiding bij Alan Seale (TPLC) gevolgd of bij Sander (IC-TP, eerder TPIC genaamd) en wilt je intuïtieve coachingsvaardigheden verder aanscherpen. Je wilt de finesses écht onder de knie krijgen. Je zoekt naar een manier om, begeleid, meer te oefenen met de verschillende Transformational Presence coachtools en echt te leren spelen in het moment. Je wilt in staat zijn om volledig de energie in het moment te volgen en, indien nodig of als het zo uitkomt, meerdere aanpakken en tools in het coachmoment zelf geïntegreerd toe te passen. Of zelfs geheel los te komen van de tools en frameworks en geheel vrij op verkenning te gaan.

Dit programma is onderdeel van het certificeringstraject tot Transformational Presence Coach en geeft je toegang tot het examengesprek.

Ervaringen

Programma

Het programma bestaat uit:

 • 10 online-bijeenkomsten van telkens 2,5 uur waarin een groep van maximaal 6 deelnemers onder begeleiding elkaar gaan coachen aan de hand van de in de opleiding (IC-TP / TPLC) aangereikte tools.
 • Per bijeenkomst vinden er twee coachsessies plaats van 20 minuten, waarna er ruimte is om te reflecteren en elkaar feedforward te geven
 • In elke bijeenkomst is er volop ruimte voor Q&A
 • In totaal coach je tijdens de bijeenkomsten 3x en word je 3x gecoacht
 • Tussen de bijeenkomsten door coach je elke andere deelnemer en wordt je door de anderen gecoacht
 • In (minimaal) twee bijeenkomsten geef ik een demo-coaching
 • Je ontvangt mijn feedforward op je rol als coach in de bijeenkomst zelf en op schrift achteraf
 • Je ontvangt van elke bijeenkomst de audio-opname (beschikbaar via een online leeromgeving)

De resultaten

 • Je ‘grondt’ jezelf volledig in de aanpak en coach-tools van Transformational Presence
 • Je vertrouwt op jezelf en voelt je vrij in het toepassen van de coach-tools
 • Je bent in staat om de energie van de coachee te volgen en leidend te laten zijn in je coaching
 • Je speelt actief en bewust in op wat de coachsessie vraagt en combineert daarbij, indien nodig, op natuurlijke wijze verschillende coach-tools
 • Je leert volledig te vertrouwen op je eigen intuïtie als kompas tijdens een coachsessie

Trainer

Image

Het Mentor Coach Programma wordt verzorgd door Sander van Eekelen CTPC. Het volgt de opzet van het originele Supervised Mentor Coach Program zoals dat voorheen door Alan Seale werd gegeven.

En ná deze training?

Met het MCP heb je een belangrijke stap gezet op weg naar certificering als Transformational Presence Coach. De laatste formele stap is het certificeringsgesprek. Neem rechtstreeks contact op met Sander om dit in te plannen.

Wil je ná dit programma jezelf verder bekwamen in Transformational Presence als benadering van (persoonlijk) leiderschap en het werken met TP in organisaties?
Neem dan eens een kijkje bij: Transformational Presence Leiderschap in Actie

Wil je TP verder integreren en verankeren in alles wat je doet? Dan is Jezelf Onderdompelen in Transformational Presence echt iets voor jou!

Ervaringen

‘Sander geeft vertrouwen aan een ieder en biedt veiligheid waardoor iedereen zich kwetsbaar opstelt, want dat is het wel, coachen terwijl er nog anderen meekijken! Ik heb me persoonlijk altijd veilig gevoeld binnen de groep, waardoor ik veel geleerd heb, juist toen ik mezelf vastzette!’
Anjanee Tedjai
Coach & Manager 

‘De begeleiding van Sander was erg prettig. Zijn rustige persoonlijkheid, de ruimte die hij geeft, de wijze van feedback geven…het geeft een gevoel van veiligheid en dat jijzelf en alles er mag zijn. Ook de feedback die hij stuurde na de bijeenkomsten was bruikbaar en waardevol.’
Ageeth van der Velden
KernTalentenanalist Talentizer

‘Sander is zeer alert tijdens de plenaire oefensessies. Hij zoekt steeds weer de diepere laag van het coachen met energie op. Bij Transformational Presence is het cruciaal om de coachee in verkennende modus te houden. De taal die de coach gebruikt is bepalend. Sander geeft overvloedig tips over hoe we beter onze vragen kunnen formuleren, hoe we alert blijven op de energie van de coachee en hoe we onze intuïtie als kompas kunnen gebruiken. Door de begeleiding van Sander voel ik me meer en meer thuis in deze intuitieve coachingvorm en vertrouw ik steeds meer op mezelf als coach.’
Dominique Bellens
Quarens, Coach voor professionals die willen doen wie ze zijn.

Ga ervoor!

Er zijn nu nog plaatsen beschikbaar voor het Mentor Coach Programma dat start in maart 2024. Meld je direct aan!

Wil je sparren om helderheid te krijgen of dit programma iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

Tweewekelijkse 'Thought for the week' in je mailbox?


Ik geef toestemming aan ShiftsHappen om mij de nieuwsbrief toe te sturen.
Ik geeft toestemming aan ShiftsHappen om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in het privacy-statement.