Selecteer de taal

Image

Loopbaancoaching met Transformational Presence

Live trainingsprogramma*

Duur: 2 dagen 

Prijs € 695,- excl. BTW

 • Leer de benadering en tools van Transformational Presence toepassen in loopbaancoaching

 • Verrijk en verdiep je coach-aanpak

 • Versterk je zelfbewustzijn als mens en als coach

*Dit is een vervolgtraining op de tweedaagse training ‘Het Fundament van Transformational Presence’

**Als de prijs van het programma je belemmert om deel te nemen, laat het ons dan weten, dan vinden we samen een oplossing.

Wil je sparren om helderheid te krijgen of dit programma iets voor je is? Of wil je weten wanneer dit programma weer wordt georganiseerd? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

De wereld, organisaties en mensen zijn in continue verandering. Dit zorgt ervoor dat loopbaanvraagstukken steeds vaker boven komen drijven. Als er iets verandert in jou, verandert er ook iets in jouw omgeving en andersom. Door deze continue veranderingen volstaat de reguliere aanpak rond het coachen op loopbaanvraagstukken niet meer.  

De huidige ‘formule’ is dat je je aanpast aan het sleutelgat van de functieomschrijving waarvoor je hebt gesolliciteerd. Dit werkt niet meer. De potentieelgerichte aanpak, die centraal staat in het trainingsprogramma, helpt je je eigen sleutelgat vorm te geven zodat je baan zich kan vormen naar wie jij bent. 

Loopbaancoaching met Transformational Presence helpt je vanuit andere perspectieven te coachen, de coachee te helpen andere perspectieven te zien en ervaren. We verlaten de oplossingsgerichte aanpak en vertrekken vanuit het potentieel van de coachee en de situatie. Op deze manier kan de coachee zijn juiste baan leren vinden óf zelf vorm geven.

Ervaringen

Programma

Het programma is ervaringsgericht van aard. We oefenen met diverse tools van Transformational Presence. Dit doen we via demo-coachings voor de groep, waarna je direct zelf met deze tool gecoacht wordt en zelf gaat coachen. Op die manier ervaar je zelf aan den lijve wat deze wijze van coaching teweegbrengt én wat het van je vraagt om dit zelf toe te passen. Ook werken we met verschillende groepsoefeningen, waarna we gezamenlijk de relatie leggen met loopbaancoaching.

De volgende onderwerpen staan o.a. op het programma:

 • Jouw missie in het leven
 • Het ontdekken van je rol
 • Omgaan met polariteiten
 • In beweging brengen wat vast zit / het aangaan van je eigen drempels
 • Het ontmoeten van je toekomstige zelf

De resultaten

 • Je hebt je ‘coachrugzak’ gevuld met 9 direct toepasbare, krachtige methodieken
 • Je coacht vanuit het besef dat alles onderling verbonden is
 • Je bent als coach zelf meer ontvankelijk voor nieuwe informatie en in staat om je coachee te begeleiden naar een ontvankelijke, meer inputgerichte houding
 • Je bent in staat je coachee het vermogen (verder) te laten ontwikkelen om kansen en uitdagingen met duidelijkheid en vertrouwen aan te gaan
 • Je kunt voelen en waarnemen voorbij het bekende en voor de hand liggende en je coachee uitnodigen datzelfde te doen
 • Je hebt een persoonlijke ontwikkelreis gemaakt en ervaart meer innerlijke rust, plezier en vrijheid. Als mens en als coach

Trainer(s)

Image
Sander heeft een ruime ervaring als coach en trainer / opleider en biedt meerdere programma´s aan met de aanpak en benadering van Transformational Presence als basis. Hij wordt gecoached en gementored door Alan Seale, de grondlegger van Transformational Presence, om zijn programma's te geven.En ná deze training?

Na deze training zijn er diverse mogelijkheden om je verkenning van Transformational Presence verder voort te zetten:

Ervaringen

‘In mijn zoektocht naar energetisch werken als coach kwam ik het boek ‘Transformational Presence van Alan Seale tegen op mijn pad. De aanpak, taal en ‘tools’ deden een wereld van herkenbaarheid opengaan. Ik heb veel geleerd en volop genoten.’
Dominque Bellens
coach

‘Je wordt uitgedaagd naar binnen te gaan, uit je standaard patroon van denken. De werkwijze is erg krachtig door de eenvoud, je gaat direct naar de kern.’
Thijs Blom
trainer-coach

Ga ervoor!

Wil je sparren om helderheid te krijgen of dit programma iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

Tweewekelijkse 'Thought for the week' in je mailbox?


Ik geef toestemming aan ShiftsHappen om mij de inspiratiemail toe te sturen.
Ik geeft toestemming aan ShiftsHappen om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in het privacy-statement.