Selecteer de taal

Image

Introductieworkshop - De Kracht van Transformational Presence

Wanneer: vrijdag 6 september 2024
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Online via Zoom
Prijs: € 27,- (inclusief het boek 'Intuïtief Coachen in 10 stappen', dit stuur ik je na aanmelding direct toe)

Wil je sparren om helderheid te krijgen of deze workshop iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)

Transformational Presence is een vernieuwende benadering van het leven, leiderschap en coaching. Het nodigt je uit eerst vanuit een groter plaatje naar een situatie te kijken en aan te voelen wat het potentieel is dat tot ontwikkeling wil komen. Het versterkt je bewustzijn hoe je aanwezig bent in een situatie en welke actie van jou gevraagd wordt. Het integreert je intuïtie met je intellect. Het effect is innerlijke rust en een onwankelbaar vertrouwen om welke situatie dan ook aan te gaan. 

In de introductieworkshop ontdek je aan de hand van een ervaringsgerichte oefening wat er gebeurt als je eerst jezelf openstelt voor nieuwe informatie in plaats van direct in de actie en oplosmodus te springen. Ook gaan we aan de slag met de 3 fundamentele vragen van Transformational Presence. Deze vormen een onmisbaar handvat of je nu als coach andere mensen begeleidt, of als leidinggevende makkelijker zou willen omgaan met alle complexiteit om je heen of gewoon als mens krachtiger in het leven wilt staan.

De workshop is ervaringsgericht en interactief van aard. Aan de hand van een actueel vraagstuk dat op dit moment in je leven of op je werk speelt, creëren we ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten en focus op actie.

Als extra cadeau ontvang je het boek 'Intuïtief Coachen in 10 stappen'. Dit leest als een toegankelijke, prettig leesbare, praktische inleiding tot Transformational Presence. 

Ervaringen

Programma

In de 2 uur durende online interactieve workshop 'De Kracht van Transformational Presence’:

  • leer je de ‘Drie Fundamentele Vragen’ van Transformational Presence kennen en het circulaire model dat daaruit voortvloeit.
  • maak je via een ervaringsgerichte oefening kennis met het onderscheid tussen je ergens tegen verzetten en meebewegen.
  • ontdek je de specifieke kenmerken van Transformational Presence en hoe deze verschillen van een meer klassieke benadering van coaching en leiderschap. 

Aan het eind van de workshop ga ik kort in op de verschillende mogelijkheden om deze transformerende benadering je eigen te maken en toe te passen. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen over de workshops en opleidingsprogramma's of Transformational Presence in het algemeen.

De resultaten

Het bijwonen van deze inspirerende workshop levert je het volgende op:

  • Het zelf ervaren van twee praktische en eenvoudig te gebruiken intuïtieve coachtools, die je direct zelf kunt toepassen voor jezelf of in de begeleiding van anderen
  • Een verhoogd bewustzijn van je relatie met een huidige uitdaging of vraagstuk en de keuzes die je daarbij maakt én duidelijkheid over je vervolgstap
  • Inzicht in wat Transformational Presence is, hoe het een uitbreiding is op de klassieke benadering van coaching en leiderschap en wat het voor jou kan betekenen
  • Als extra ontvang je het boek 'In 10 stappen Intuïtief Coachen -  Bereik Impactvolle Resultaten vanuit Rust en Zelfvertrouwen',
    met daarbij toegang tot een online toolkit met vier praktische intuïtieve (zelf-)coachtools

Trainer

Image
Sander van Eekelen is van jongs af aan op zoek geweest naar een soort ‘handboek voor het leven’. Met de benadering en tools van Transformational Presence heeft hij dat sinds 2012 gevonden. 

En ná deze workshop?

Na de introductieworkshop zijn er diverse mogelijkheden om je verkenning van Transformational Presence verder voort te zetten:

Ervaringen

“Op heldere wijze ontdekken hoe hoofd, hart en buik voor jou en met jou samenwerken”
Nicole Klip
Intuïtieve coach

“Een leerzame en zeer praktische workshop waarmee je in staat wordt gesteld om snel een verdiepende ervaring op te doen.”
Ursula Mol
Interim director digital marketing en communicatie

“In één middag diep begrip opgedaan van de kracht dat Transformational Presence voor mijn dagelijkse leven kan bieden op privé en op zakelijk gebied”
René
CEO/ ondernemer en investeerder

Ga ervoor!

Er is nog ruimte beschikbaar voor de introductieworkshop op vrijdag 6 september. Meld je direct aan!

Wil je even sparren om helderheid te krijgen of deze workshop iets voor je is? Boek dan eenvoudig een gratis Zoom-call in (20 minuten)