Selecteer de taal

Jouw intuïtie effectief inzetten in je coaching en leiderschap?

Transformational Presence

Ben je klaar voor een next-level in jouw coaching en leiderschap?


Stap in jouw persoonlijke groeiproces

Onze Transformational Presence workshops, trainingen en opleidingen bieden jou de mogelijkheid om die volgende stap te maken. Of je nu ervaren professional bent of aan het begin staat van een carrière als coach of leider:

  • Versterk je connectie met jezelf, anderen en het grotere geheel.
  • Ontwikkel en verfijn je intuïtieve vaardigheden.
  • Veranker je zelfbewustzijn op een hoger niveau.
  • Ga soepel en veerkrachtig om met uitdagingen.
  • Creëer een duidelijke focus voor jezelf.
  • Ervaar een diepere verbondenheid met je eigen heelheid.
Image

2-daags programma

Het fundament van Transformational Presence

Ervaar in 2 dagen de essentie van Transformational Presence

Periode: 10 - 11 oktober 2024 
Locatie: Kapellerput in Heeze 

Image

Opleidingsprogramma

Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence

Leer krachtig en diepgaand te coachen. Een intuïtieve en praktische methode die direct doordringt tot de essentie en snel inzicht geeft.

Periode: oktober 2024 - maart 2025
Locatie: Start 2 dagen in Kapellerput (Heeze) daarna tweewekelijks 2,5 uur online via Zoom met tussendoor 1 live dag en afsluitend een live dag

Image

Introductieworkshop

Transformational Presence


Maak in 2 uur kennis met de kracht van Transformational Presence

Periode: 6 september 2024
Locatie: Online via Zoom

ShiftsHappen

Zodra je met intentie en bewustzijn persoonlijke thema’s binnenstapt, je er volledig mee verbindt, thema’s die je mogelijk tot nu toe hebt vermeden, ontstaat er als vanzelf een innerlijke verschuiving. Je bent je ergens bewust van geworden waar je je nooit meer niet bewust van kan zijn. Iets in jou is geheeld, of anders gezegd, je ervaart je eigen heelheid nu net iets meer.

Een duurzame verandering is het gevolg; je staat net even anders in het leven, vanuit een ander perspectief kijk je naar jezelf en naar de situaties waar je je in bevindt. Krachtiger, rustiger, met meer vertrouwen. Een wezenlijke verschuiving heeft plaatsgevonden, oftewel een ‘shift has happened’.

Hetzelfde gebeurt er als je je openstelt voor het potentieel in een situatie, die zee van onbegrensde mogelijkheden die zich aan jou duidelijk wil maken. Als je dan even stilstaat, luistert, waarneemt en meebeweegt met wat er wil gebeuren, ontstaat een soortelijke innerlijke verschuiving. Vanuit die verschuiving in hoe je je ergens toe verhoudt, wie je bent in de situatie, volgt een krachtige, meer impactvolle actie die tot een duurzamere oplossing leidt dan de quick fix waartoe je mogelijk geneigd bent.

Je te leren bewust te zijn van die ‘shifts’ en het vermogen te ontwikkelen om de condities te creëren waaronder deze kunnen ontstaan (voor jezelf en voor een ander) is waar ShiftsHappen zich via opleidingen en coaching op richt.
Zo komt mijn zielsmissie ‘Ik inspireer en nodig uit tot heelheid’ volledig tot uitdrukking.

'Sander leeft transformational presence. Hij nodigt vanuit zijn eigen 'heelheid' en innerlijke rust liefdevol en tegelijk daadkrachtig uit tot verkennen, ontdekken en moedige actie. En dat brengt een hele mooie shift teweeg, een shift naar dieper bewustzijn, leren en groei.'
Liesbet Peeters - Transformational Leader and Mentor

In 10 stappen intuïtief coachen

‘Een absolute aanrader voor iedere coach, coachend leidinggevende en iedereen die een ‘next step’ in zijn leven en werken wil bereiken.’

Ans Tros
Oprichter en creatief directeur van SchoolvoorCoaching
Image
Alt Text

Download nu jouw gratis checklist!

Ontdek de essentie van intuïtief coachen. Leer doorbraken en verschuivingen ('shifts') teweeg te brengen en een blijvend effect te hebben in het leven van jouw coachees.

Stap in de wereld van Intuïtief Coachen en meld je nu aan om de exclusieve checklist te ontvangen. Deze reis zal jouw coachingpraktijk voorgoed herdefiniëren. Ben jij klaar om jouw potentieel als Intuïtief Coach te ontdekken en vrij te maken en bij te dragen aan een wereld die (nog) beter werkt?

Ontvang de gratis checklist en stap in de toekomst van coaching - de toekomst van Transformational Presence!
Laat hier jouw gegevens achter en ontvang direct de checklist in je inbox. Je ontvangt tevens mijn twee wekelijkse inspiratiemail Thought for the Week. Van de inspiratiemail kun je je elk moment uitschrijven.
Ik geef toestemming aan ShiftsHappen om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in het privacy-statement (Lees hier onze privacy-statement)
Learn More

Ervaringen

Laatste blogs

Tweewekelijkse 'Thought for the week' in je mailbox?


Ik geef toestemming aan ShiftsHappen om mij de inspiratiemail toe te sturen.
Ik geeft toestemming aan ShiftsHappen om mijn gegevens te verwerken, zoals omschreven in het privacy-statement.