Online_ITP_foto_McDonald_Lake_from_Apgar_LO.jpg

Online INTRODUCTIEworkshop Intuïtief COACHEN 

In de 2,5 uur durende online interactieve workshop ‘Intuïtief Coachen - De Kracht van Transformational Presence’ maak je kennis met de kracht en praktische toepassing van de ‘Drie Fundamentele Vragen’ van Transformational Presence en het circulaire model dat daaruit voortvloeit. Ik neem je kort mee in de ontwikkelreis die ik met en door Transformational Presence heb gemaakt. Daarnaast ga ik in op de specifieke kenmerken van Intuïtief Coachen en de bijhorende coach-houding.
We doen een verkennende oefening waarin je contact maakt met de informatie die beschikbaar is via de 3 intelligenties, oftewel je hoofd, je buik en je hart. 

Dit is een ervaringsgerichte en interactieve workshop. Tijdens onze tijd samen ga je aan de slag met één of als je wilt meerdere actuele vraagstukken of uitdagingen die je hebt. Samen creëren we een ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten opdoen en focus op actie.

De voorwaarden scheppen voor een leuke, rijke en impactvolle ervaring

Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit GEEN doorsnee webinar is; het is een live en interactieve workshop. Samen creëren we de voorwaarden voor een inspirerende, rijke en impactvolle ervaring. Wees voorbereid om je camera aan te houden, om volledig aanwezig te zijn tijdens de workshop en om je inzichten en bewustwording te delen.

De workshop heeft voor jou de meeste impact en waarde als je een situatie, project of vraagstuk hebt waar je momenteel mee worstelt of wat helderheid over wilt krijgen. Je hoeft niet te praten over de inhoud van je situatie, dus het kan zo persoonlijk of uitdagend zijn als je wilt.

Resultaten van de workshop

Het bijwonen van deze inspirerende workshop levert jou het volgende op:

  • Twee praktische en eenvoudig te gebruiken intuïtieve coachtools, die je direct zelf kunt toepassen
  • Je hebt zelf ervaren hoe diepgaand intuïtief coachen is door twee krachtige, interactieve oefeningen
  • Een verhoogd bewustzijn van je relatie met een huidige uitdaging of vraagstuk en de keuzes die je daarbij maakt én duidelijkheid over je vervolgstap
  • Inzicht in wat Intuïtief Coachen op basis van Transformational Presence is en wat het voor jou kan betekenen

Eerdere deelnemers vertellen:
“Transformational Presence is een brug naar handelen vanuit je gevoel en intuïtie"
"Veel nieuwe inzichten, krachtige aanpak en werkwijze. Inspirerend!"

Een krachtige manier van leven en coachen

Aan het eind van de workshop ga ik kort in op de opleiding 'Intuïtief Coachen'. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen over dit opleidingsprogramma of andere aspecten van intuïtief coachen op basis van Transformational Presence.

Stuur mij de tweewekelijkse Thought for the Week