Online_ITP_foto_McDonald_Lake_from_Apgar_LO.jpg

Onlineworkshop Intuïtief Leiderschap met Impact

In de 2 uur durende online interactieve workshop ‘Intuïtief Leiderschap met Impact - De Kracht van Transformational Presence’ maak je kennis en werk je met één van de belangrijkste frameworks; ‘De vier niveaus van betrokkenheid’. Deze eenvoudige maar krachtige tool helpt je bij het identificeren van en het werken met het grotere potentieel dat verscholen ligt in elke uitdaging.

Daarnaast leer je de voordelen kennen van een sterk partnerschap tussen intellect en intuïtie en tot slot maak je kennis met de kracht en praktische toepassing van de ‘Drie Fundamentele Vragen’ van Transformational Presence en het circulaire model dat daaruit voortvloeit.

Dit is een zeer ervaringsgerichte en interactieve workshop. Tijdens onze tijd samen ga je aan de slag met een actuele uitdaging die je hebt. Samen creëren we een ruimte voor ontdekkingen, nieuwe inzichten opdoen en focus op actie.

De voorwaarden scheppen voor een leuke, rijke en impactvolle ervaring

Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit GEEN webinar of presentatie is; het is een live en interactieve workshop. Er zijn maximaal 12 deelnemers en samen creëren we de voorwaarden voor een leuke, rijke en impactvolle ervaring. Wees voorbereid om je camera aan te houden, om volledig aanwezig te zijn tijdens de workshop en om je inzichten en leren te delen.

De workshop heeft voor jou de meeste impact en waarde als je een situatie, project of vraagstuk hebt waar je momenteel mee worstelt of wat helderheid over wilt krijgen. Je hoeft niet te praten over de inhoud van je situatie, dus het kan zo persoonlijk of uitdagend zijn als je wilt.

Resultaten van de workshop

Het bijwonen van deze inspirerende workshop levert jou het volgende op:

  • Een verhoogd bewustzijn van je relatie met je uitdaging en de keuzes die je maakt
  • Duidelijkheid over je focus, beslissingen en vervolgstappen
  • Een eenvoudig te gebruiken proces dat je keer op keer kunt toepassen


De prijs van de workshop is € 27, - per persoon.

“Mocht je überhaupt nog twijfelen; absoluut doen!” – Vincent, ondernemer

Een krachtige manier van leven en leiden

Aan het eind van de workshop zullen we het kort hebben over onze driedaagse persoonlijke en professionele leiderschapstraining 'Intuïtief Leiderschap met Impact – Transformational Presence Leiderschap in Actie'. Deze vindt plaats op woensdag - vrijdag 15 - 17 september 2021 in congrescentrum Kapellerput in Heeze. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen over dit trainingsprogramma of andere aspecten van leiderschap op basis van Transformational Presence.