De wereld is complex en verandert continu. Je wordt uitgedaagd snel en ‘agile’ beslissingen te nemen, stappen vooruit te maken, goed om te kunnen gaan met veranderingen, onzekerheid en complexiteit. En veerkrachtig zijn!

Alleen je intellect gebruiken is niet meer genoeg. Je wordt ook uitgenodigd je intuïtie in te zetten; hoofd-hart-buik dus. Maar hoe? Transformational Presence laat je zien en ervaren hoe; met een krachtige aanpak en eenvoudige, praktische tools. Wil je het ervaren en direct stappen zetten? Neem dan deel aan onze introductieworkshop op 17 april 2020, in Zeist.

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker en oprichter van The Center for Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Herken je je hierin?

Je bent gewend om vraagstukken in je organisatie analytisch aan te vliegen. Je verzamelt informatie, haalt de onderliggende oorzaken boven tafel en komt met een doorwrochte en weldoordachte oplossing. Om op dat moment te merken dat de wereld om je heen alweer veranderd is en je oplossing niet meer passend. We leven in een steeds complexere, snel veranderende wereld. Je wordt gevraagd heel snel te schakelen, meer te doen met minder, standvastig én veerkrachtig tegelijkertijd te zijn.

Jouw uitdaging

In je leiderschap merk je dat je uitgedaagd wordt om je anders op te stellen. Je voelt ergens dat een andere benadering van de alledaagse praktijk nodig is. Meer vanuit je eigen essentie, transparanter, in contact met alles en iedereen om je heen. Alleen een rationele manier van werken volstaat niet meer. Je wordt uitgedaagd niet alleen je hoofd, maar ook je hart en buik in te zetten. Te erkennen dat de oplossing en een groter potentieel, al in het vraagstuk verscholen liggen. Te doorzien dat meebewegen met wat is effectiever is dan je ertegen te verzetten. Wat als je de energie van de zich ontvouwende toekomst nu eens ziet als jouw volgende co-creatieve partner? Wat wordt er dan mogelijk?

Transformational Presence: een krachtige manier van leven, leiden en werken

Transformational Presence is een krachtige, diepgaande en beproefde aanpak met vele praktische en zeer effectieve tools die je leren om, in het moment zelf, de essentie van wat zich aandient te doorzien. Te zien wat dit van jou vraagt in jouw specifieke rol en positie én welke concrete stappen je kunt gaan zetten.

Transformational Presence is gebaseerd op het gedachtegoed van Alan Seale, schrijver, internationaal coach en spreker, en oprichter van The center for Transformational Presence. Het biedt je de leiderschapscapaciteiten die nodig zijn in de 21e eeuw.

Workshop

De introductieworkshop laat je kennismaken met het onderliggende gedachtegoed en perspectief van Transformational Presence. Daarbij ga je zelf aan den lijve ondervinden wat de kracht is van deze aanpak en methodiek. Je krijgt een voorproefje van een aantal tools die je direct in je eigen praktijk in kunt zetten.

Mocht je aan het eind van de workshop enthousiast zijn en je écht willen bekwamen in de Transformational Presence aanpak dan bieden we je aan het eind de mogelijkheid om je in te schrijven voor ons driedaags leiderschap ontwikkelingsprogramma Transformational Presence Leiderschap in Actie op woensdag 16 september t/m vrijdag 18 september 2020 of ons opleidingsprogramma Transformational Presence Intensive Course, 'Intuïtief Coachen met Impact', dat start met een driedaagse bijeenkomst op woensdag 28 t/m vrijdag 30 oktober 2020, met een aantrekkelijke korting.

Ontvang onze wekelijkse inspiratiemail in je mailbox