Boom_-_wolk_-_zon_1.png

Innerlijke rust, richting, drive en vertrouwen om te doen waar je voor gekomen bent

Misschien houden (sommige van) onderstaande bekommernissen je bewust of onbewust bezig:  

  • Je hebt het gevoel dat het tijd is een volgende stap te zetten, alleen krijg je deze maar niet helder. Alsof je op de tast leeft. 
  • Er weerklinkt al een tijdje een stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat er iets is dat je mist in het leven.
  • Er is ergens een diep verlangen iets anders te willen doen met je leven, iets dat je meer vervult, maar wat?
  • Je maakt je zorgen over de toestand van de wereld, je wil graag bijdragen aan meer duurzaamheid, zinvolheid, menselijkheid.
  • Je hebt het gevoel te leven met de handrem op, terwijl er diep in jou tegelijk zoveel passie en potentieel borrelt

​Kortom, je wil meer van betekenis zijn. Voor jezelf, voor je naaste omgeving en voor de rest van de wereld. 

Stel dat je in één zin zou kunnen zeggen waar jij voor staat? Een zin die je vertelt wat je grootste bijdrage is, je cadeau aan de wereld. Een zin die ervoor zorgt dat je bewuste keuzes maakt, élke dag opnieuw. Een zin die je intern kompas scherp stelt, die je pad verheldert, die jezelf en de mensen om je heen doen opliften. Een zin die je zelfsturing verhoogt, je richting en betekenis geeft. 

​Dat is waar we naar op zoek gaan. Naar die parels van wijsheid in jou die je precies vertellen wat je grootste potentieel is, zodat je zelfverzekerder je plek inneemt en doet waar je voor gekomen bent, gewoon omdat niemand anders dat voor jou kan doen.

"Ik ervaar een directheid en een flow. Alles gaat vanzelfsprekender, ik voel me gelukkiger. Ik heb oude angsten eindelijk kunnen loslaten. Het is alsof ik en het leven nu helemaal matchen, het niet meer schuurt" - Hilde, deelnemer voorjaar 2021

"Het was alsof ik opeens wakker werd en het licht zag. Ik voel meer vastberadenheid dan ooit en ervaar een groot gevoel van vrijheid. Ik heb eindelijk ruimte in mijn hoofd om mezelf en anderen te laten zijn" - Caroline, deelnemer voorjaar 2021

Schrijf je dan nu in voor het 3 daags seminar
‘Een helder innerlijk kompas'

Het leven van je levensmissie betekent dat je toegewijd bent aan iets dat groter is dan jezelf. Dat je een existentiële verbinding hebt met het grotere geheel waaraan je een bijdrage te leveren hebt. Het kennen van jouw levensmissie werkt als de poolster: een duidelijk kompas dat je op koers houdt.

“There is a vitality, a life force, an energy, a quickening, that is translated through you into action, and because there is only one of you in all time, this expression is unique.”- Martha Graham

Via visualisaties, verhalen, meditatieve en interactieve oefeningen brengen Peter en Sander je dichter bij jouw essentie. Met elkaar creëren we de bedding waarin jij jouw levensmissie kunt ontdekken en formuleren: een korte energie-gevende zin als inspiratiebron en motor van je zijn. Het nodigt je uit om je persoonlijk leiderschap met nog meer bezieling te leven en ook anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Het programma is heel praktisch en prikkelend van aard met relatief weinig theorie, maar vooral veel zelf doen en ervaren. ​Je krijgt meer inzicht over het thema en in jezelf. En je gaat zelf aan de slag met enkele direct inzetbare coachingmethodieken.​

Stuur mij de tweewekelijkse Thought for the Week